FOOD CITY


O nama


Ugostiteljska grupacija FOOD CITY pod ovim imenom djeluje od 2006. godine, a nastala je kao logičan nastavak širenja ponude i okrupnjavanja fast food objekata pod imenom HAMBY.


Fast food HAMBY sinonim je za prvi moderni restoran brze prehrane u gradu Rijeci koji sa svojim najpoznatijim lokalom, u Starčevićevoj ulici (ex Garibaldi), u samom centru Rijeke, posluje još od 1990. godine. Tada se u tom ugostiteljskom objektu moglo konzumirati razna fast food jela koja su dotad široj publici na ovim prostorima bila relativno nepoznata. Hamburgeri, milk shake, hot dog, pommes frites i slična jela po uzoru na zapadne, američke fast food lokale vrlo brzo postala su hit i kod nas, a danas su normalni dio ponude velikog broja ugostiteljskih objekata na svakom koraku.


Kako su se vremena mijenjala tako je i današnji FOOD CITY evoluirao te više nije u potpunosti baziran na brzu (danas se to voli reći – nezdravu) hranu nego u svojoj ponudi nudi cijeli spektar jela – od klasičnih burgera i pizza, preko raznih vrsta sendviča i salata pa do konkretnih obroka na samoposlužnoj liniji, raznih slastica, kolača, sladoleda i dr.


Naši objekti smješteni su na više atraktivnih lokacija u samom centru Rijeke, a prisutni smo i u dva najveća riječka trgovačka centra (Tower Centar i ZTC centar).


U FOOD CITY timu zapošljavamo preko 150 djelatnika, a zahvaljujući njihovim uspješnim poslovnim rezultatima pozitivno pridonosimo zdravom poslovnom ozračju u današnjoj ne baš blistavoj gospodarskoj situaciji.


Radujemo se našem ponovnom susretu i čekamo Vas u Food City objektima.